Pulse Projects en OpenCeilings

Pulse Projects heeft jarenlange ervaring in de verkoop en installatie van high-tech systemen in binnen- en buitenland. Pulse Projects is sinds 2015 officieel dealer van OpenCeilings Nederland. OpenCeilings is dé innovatieve oplossing voor uw standaard systeemplafond. Fotografie en verlichting komen samen en creëren een ontspannende ervaring van ruimte en daglicht. Naast het in ieder interieur toepasbare design-element draagt een OpenCeiling bij aan een positieve en gezonde werk- of leefsfeer. Het gevoel van ruimte en openheid heeft een inspirerende en motiverende werking.

OpenCeilings zijn uitermate geschikt een ruimte te personaliseren. Uw logo of huisstijlkleuren kunnen in een OpenCeilings worden verwerkt. Een OpenCeilings in uw ontvangstruimte zorgt voor een unieke en onderscheidende eerste indruk van uw bedrijf. De fotopanelen zijn zeer makkelijk verwisselbaar en daardoor kunt u goed inspelen op bijvoorbeeld het seizoen of lopende acties.

• Past perfect in nieuwe of reeds bestaande systeemplafonds 
• Benauwde ruimtes krijgen een open en ruimer karakter
• Gevoel van daglichtbeleving werkt inspirerend en motiverend
• Uw logo of huisstijl kunnen in het design verwerkt worden
• Een OpenCeiling kan binnen een uur geïnstalleerd zijn

 r7    r3

Ook indien u geen standaard systeemplafond hebt kunnen OpenCeilings worden gemonteerd. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een Axiom canopy van Armstrong. Wij hebben bovendien uitstekende contacten met lokale montagebedrijven die het installatiewerk uit handen kunnen nemen.